MINISTRY Rental Service | Prenájom Techniky

  • » MINISTRY Rental Service na priamych prenosoch MISS Slovensko 2015 a Tanec Snov!

    dátum vloženia: 27.04.2015

    Firma MINISTRY Rental Service zabezpečovala 24.apríla 2015 v INCHEBA EXPO Arene v Bratislave technické vybavenie galavečera MISS SLOVENSKO 2015 ktoré v priamom prenose odvysielala TV JOJ.

    Na MISS Slovensko 2015 naša firma dodávala kompletné efektové a scénické osvetlenie (celkovo 274 svetelných jednotiek z toho 123 rotačných hláv)kompletné ozvučenie (L'acoustics - K2 a Kara), zvukové pulty (YAMAHA), časť LED obrazoviek, kompletný konštrukčný support s hmotnosťou 3,8 tony a celý svetelný a video dizajn ovládali naše pulty GrandMa 2 Full Size a GrandMa 2 Light.

    Okrem MISS SLOVENSKO 2015 ste mohli techniku z MINISTRY Rental Service vidieť aj na všetkých nedeľných live prenosoch TANCA SNOV ktorý sa vysielal na TV JOJ a na ktorom naša firma zabezpečovala kompletné efektové a scénické osvetleniečasť LED obrazoviek.


    FOTOREPORT Z MISS SLOVENSKO 2015 TU >>>

  • » MINISTRY Rental Service cez týždeň na dvoch veľkých akciách v Prahe a jednej v Bratislave!

    dátum vloženia: 23.10.2013

    Bratislavské módne dni (15-17.10.) - Ktoré sa konali v showroome Jaguar a v hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave, naša firma zabezpečovala kompletné technické vybavenie - ozvučenie (L'acoustics), biele osvetlenie, efektové osvetlenie, svetelný dizajn a celú scénu tvorila naša nová LED Obrazovka P3,9mm Blackface s Full HD live prenosom z troch kamier a našimi video vizualizáciami.

    Signal Light Festival Praha (17-20.10.) - Počas festivalu mohli návštevníci po celej Prahe navštevovať rôzne svetelné inštálacie medzi inými aj HYPERCUBE na Staromestskom námestí do ktorej MINISTRY Rental Service dodávala ozvučenie L'acoustics, 48 kusov CLAY PAKY Sharpy a 20 kusov Strobe Atomic. 

    Bobcat (14-16.10) - Predvádzanie nových strojov BOBCAT v rámci ktorých sa konala synchronizovaná multimediálna LASEROVÁ SHOW firmy MINISTRY Rental Service.

  • » Ministry Laser show na festivale v Karlových Varoch a v Sazke Arene v Prahe

    dátum vloženia: 18.08.2005

    Počas júla laser firmy Ministry navštívil Českú republiku a predviedol sa tam v plnej kráse na filmovom festivale v Karlových Varoch (nechýbala ani Sharon Stone, Madeline Allbrightova,...) a aj v Sazka Arene pre 14.000 divákov.

« Novšie | Staršie »
rok:

Aktuálne na stránke: 021 ludí